Jaarcongres Smart City 2016

De wereld digitaliseert en de uitdagingen in steden worden groter. De populatie stijgt, duurzaamheidseisen worden strenger en leefbaarheid vraagt om aandacht. Slimme steden zijn onvermijdelijk. Wel staan we nog voor een aantal uitdagingen. Hoe creëren we voldoende schaalgrootte en wat zijn meetbare winsten voor bewoners, bezoekers en bedrijven? En hoe kunnen we in Nederland samenwerken en elkaar versterken? Dit zijn de onderwerpen die aan bod komen tijdens het Jaarcongres Smart City 2016 op 27 oktober in Den Haag.

Programma

Op het jaarcongres Smart Cities gaan wethouders wethouders van onder andere de gemeente Den Haag, Heerenveen en Delft hier over in gesprek. Daarnaast zijn er topsprekers van onder andere Siemens, HR groep en de TU Delft. Key-note speaker deze middag is José Manuel Vassallo, Professor Transport Economics van Universidad Politécnica de Madrid. Bekijk het volledige programma hier.

Korting vanuit de DSA

De Digitale Steden Agenda is partner van dit congres. Tot 1 oktober ontvang je 100 euro korting voor dit congres onder de vermelding van code DSA100, schrijf je via www.smartcityconference.nl

Praktische info

Donderdag 27 oktober
Inloop met lunch: 12.30
Start 13.30
Borrel 17.15

Remise Den Haag
Ter Borchstraat 7
2525 XG Den Haag

Meer informatie via www.smartcityconference.nl

 

Je kunt niet meer reageren.